Bach Remedies and short, meaningful reads as gentle reminders that meaning, beauty and joy are within us.

The Bach Flower Remedies revitalize, restore the inner well being, help us in bringing to light the positive qualities we possess and in overcoming fears, depressions and states alike.


Let your soul grow

Sunday 28 November 2010

solutia personala


este incredibil cum florile pentru suflet, (cum imi place sa le spun in loc de termenul prea general de remedii florale ) ne pot face atat de usor sa ne simtim mai bine, sa ne relaxam, sa trecem peste starile de stres, sa ne intelegem mai bine cu ceilalti, sa ne gasim solutiile personale potrivite.

trebuie numai sa privim inauntrul nostru si sa vedem cum ne relationam la propria noastra fiinta, la cei ce ne inconjoara.

ceea ce simtim suntem noi insine. fie ca ne place sau nu.

daca ne place, este minunat ! putem sa continuam sa ne cultivam frumoasele talente, relatii sau orice alte coordonate din viata noastra care ne aduc bucurie.

iar daca nu ne place, avem intotdeauna alegerea de a ne modela pe noi si astfel implicit vietile, in modul ideal pe care il dorim, de a gasi solutia personala.
calea - ca orice cale - ne cere atentie si continuitate.

din fericire , atunci cand ne folosim de florile pentru suflet, drumul este mai simplu. pentru ca ele ne insotesc si ne asista aducandu-ne claritate interioara.

florile pentru suflet sunt si simplu de folosit. primim la consultatie o sticluta personala, cu reteta noastra unica in ea, care ne ajunge timp de aproximativ trei saptamani. din ea luam cate patru picaturi de minim doua ori, ideal de patru ori pe zi.

fiecare are propriul sau timp de raspuns la tratament. in functie si de cat de mult isi doreste gasirea solutiei personale si de cat este de deschis catre sine.
astfel putem avea, variind de la persoana la persoana, cazuri in care o luna este suficienta pentru a imbunatati ceea ce cineva isi doreste. alteori doua.

raspunsul nu intarzie sa apara, o data ce persoana se clarifica pe sine si cu sine.
solutia personala se iveste, pentru ca florile pentru suflet sunt acolo si ne asista.
vezi aici starile in care florile pentru suflet ne sunt de ajutor.

Friday 26 November 2010

Numeste-ti emotia


Priveste in interioarul tau si numeste emotia pe care o ai. Pozitiva sau negativa, intelegandu-ti emotia, stii ce iti place sau nu, ce te face fericit sau nefericit, ce decizie sa iei, ce raspunsuri sa dai sau sa ceri.
Apoi, cu aceasta intelegere castigata poti sa actionezi intr-un mod pozitiv, avantajos pentru tine.

Suna usor, nu?
Bine, numim, dar, apoi, cum reusim sa facem acel pas ? - sa intelegem cu adevarat ?
Uneori reusim, alteori parca este peste puterile noastre sa trecem peste ce simtim..Parca ramanem prinsi fara scapare si nu mai vedem drumul spre iesire.

Si atunci pentru ca pasul acesta sa ne fie usor iar calea catre intelegere neteda, ne vin in ajutor florile pentru suflet.

Cu numele emotiei noastre in minte, apelam la floarea (v. lista aici) ce ne aduce intelegerea adevarata a emotiei. Si, dintr-o data - asa cum mi s-a intamplat nu de putine ori si mie si celor apropiati mie - simti ca te usurezi de o povara...

Totul devine mai limpede.. Aceasta este intelegerea adevarata.

Dupa, totul se aseaza incet.. stii si poti face ce e bine pentru tine.

Vedeti indicatiile remediilor aici.